АРХІПАСТИРСЬКИЙ ВІЗИТ ДО ЧЕРНІГІВСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ

АРХІПАСТИРСЬКИЙ ВІЗИТ ДО ЧЕРНІГІВСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ

24.11.2019 0 By admin

[:ua]24 листопада, в Неділю 23-тю після П’ятидесятниці, Високопреосвященнішій митрополит Амвросій звершив Божественну літургію в храмі Архістратига Михаїла с. Брусилів у співслужінні секретаря єпархії прот. Ігоря Пидана,  настоятеля прот. Миколая Старчука та духовенства благочиння.

Візит Його Високопреосвященства був приурочений до 117-ї річниці освячення храму.

Після прочитання Євангелія митрополит Амвросій звернувся до віруючих з архіпастирським словом.

На сугубій єктенії була виголошена молитва про мир в Україні.

Після закінчення Божественної літургії Високопреосвященний Амвросій привітав настоятеля і прихожан з ювілеєм, причасників – з прийняттям Святих Христових Таїн і надав усім архіпастирське благословення.

[:uk]2 червня 2016 року, в день обрітення мощей святителя Олексія, митрополита Московського і всієї Русі, Високопреосвященніший Амвросій, митрополит Чернігівський і Новгород-Сіверський звершив Божественну Літургію в храмі Архістратига Михаїла с. Брусилів Чернігівського благочиння.

Його Високопреосвященству співслужили настоятель храму прот. Микола Старчук і духовенство благочиння.

Після читання Євангелія митрополит Амвросій звернувся до віруючих зі словом проповіді.

На сугубій єктенії була виголошена молитва за мир в Україні та припинення міжусобної брані.

Після закінчення Божественної Літургії владика Амвросій привітав настоятеля храму Архістратига Михаїла прот. Миколу Старчука з 40-річчям і побажав йому допомоги Божої, здоров’я, спасіння, миру і духовних радощів. А також нагородив грамотою в честь його ювілею.

Після закінчення Божественної Літургії Високопреосвященніший Амвросій привітав причасників з прийняттям Святих Христових Таїн, дав віруючим архіпастирське благословення і роздав Євангеліє від Марка.

[:]