[:ua]Архієрейське богослужіння в храмі Всіх святих Чернігівських[:RU]Архиерейское богослужение в храме Всех святых Черниговских[:]

[:ua]Архієрейське богослужіння в храмі Всіх святих Чернігівських[:RU]Архиерейское богослужение в храме Всех святых Черниговских[:]

07.02.2021 0 By anastasia

[:ua]Високопреосвященніший митрополит Амвросій звершив пізню Божественну літургію 7 лютого, в Неділю 35-ту після П’ятидесятниці, день пам’яті Собору новомучеників і сповідників Церкви Руської, престольного торжества нижнього храму Всіх святих Чернігівських.

Його Високопреосвященству співслужили: секретар єпархії прот. Ігор Пидан, настоятель прот. Петро Казновецький, духовенство храму та єпархії.

Після прочитання Євангелія митрополит Амвросій звернувся до пастви з проповіддю.

За богослужінням були піднесені сугубі молитви про припинення епідемії коронавируса і про лікарів, які ведуть боротьбу за життя та здоров’я хворих.

Після відпусту було звершено молебень новомученикам і сповідникам, під час гонінь безбожних за віру Христову постраждалих.

[:RU]Высокопреосвященнейший митрополит Амвросий совершил позднюю Божественную литургию 7 февраля, в Неделю 35-ю по Пятидесятнице, день памяти Собора новомучеников и исповедников Церкви Русской, престольного торжества нижнего храма Всех  святых Черниговских.

Его Высокопреосвященству сослужили: секретарь епархии прот. Игорь Пидан, настоятель прот. Петр Казновецкий, духовенство храма и епархии.

По прочтении Евангелия митрополит Амвросий обратился к пастве с проповедью.

За богослужением были вознесены сугубые молитвы о прекращении эпидемии коронавируса и о врачах, которые ведут борьбу за жизнь и здоровье больных.

После отпуста был совершен молебен новомученикам и исповедникам, во время гонений безбожных за веру Христову пострадавших.

[:]