[:ua]БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ В СВЯТО-ТРОЇЦЬКОМУ КАФЕДРАЛЬНОМУ СОБОРІ[:RU]БЛАГОТВОРИТЕЛЬНАЯ АКЦИЯ В СВЯТО-ТРОИЦКОМ КАФЕДРАЛЬНОМ СОБОРЕ[:]

18.04.2017 0 By admin

[:ua]17 квітня 2017 року з благословення Високопреосвященнішого митрополита Чернігівського і Новгород-Сіверського Амвросія, в Свято-Троїцькому кафедральному соборі м. Чернігова відбулася благодійна акція для сімей соціально вразливих верств населення.

На заході були присутні: митрополит Амвросій та виконуючий обов’язки голови Чернігівської «Батьківщини» Дмитро Іванов.

Цей захід є традиційним, так як багато років його проведенню сприяє народний депутат України Валерій Дубіль.

Вихованці недільної школи Свято-Преображенського собору порадували присутніх пасхальними піснеспівами.

В своєму інтерв’ю архіпастир зазначив:

«Бог-Отець так полюбив нас всіх, що Він послав свого Сина для того, щоб спасти нас і дав можливість нам, дійсно, наслідувати вічне життя, і ми на цю любов Божу повинні самі відгукнутися, відгукнутися любов’ю до Бога і до ближнього. І ця акція це не що інше, як відгук на любов Божу. Валерій Дубіль і його команда те і роблять, що втілюють любов у життя».

Наприкінці акції усі присутні отримали солодкі подарунки.

Відео використане за матеріалами сайту Першого міського інтернет-телебачення Чернігова – Garmata.tv

[:RU]17 апреля 2017 года по благословению Высокопреосвященнейшего митрополита Черниговского и Новгород-Северского Амвросия, в Свято-Троицком кафедральном соборе г. Чернигова состоялась благотворительная акция для семей социально уязвимых слоев населения.

На мероприятии присутствовали: митрополит Амвросий и исполняющий обязанности председателя Черниговской «Батьківщини» Дмитрий Иванов.

Это мероприятие является традиционным, так как много лет его проведению способствует народный депутат Украины Валерий Дубиль.

Воспитанники воскресной школы Свято-Преображенского собора порадовали присутствующих пасхальными песнопениями.

В своем интервью архипастырь отметил:

«Бог-Отец так возлюбил нас всех, что Он послал Своего Сына для того, чтобы спасти нас и дал возможность нам, действительно, наследовать вечную жизнь, и мы на эту любовь Божию должны сами откликнуться, отозваться любовью к Богу и к ближнему . И эта акция – это не что иное, как отклик на любовь Божию. Валерий Дубиль и его команда то и делают, что воплощают любовь в жизнь ».

В конце акции все присутствующие получили сладкие подарки.

Видео использовано по материалам сайта Первого городского интернет-телевидения Чернигова – Garmata.tv

[:]