[:ua]БОЖЕСТВЕННА ЛІТУРГІЯ У СВЯТО-УСПЕНСЬКОМУ ЄЛЕЦЬКОМУ МОНАСТИРІ[:RU]БОЖЕСТВЕННАЯ ЛИТУРГИЯ В СВЯТО-УСПЕНСКОМ ЕЛЕЦКОМ МОНАСТЫРЕ [:]

[:ua]БОЖЕСТВЕННА ЛІТУРГІЯ У СВЯТО-УСПЕНСЬКОМУ ЄЛЕЦЬКОМУ МОНАСТИРІ[:RU]БОЖЕСТВЕННАЯ ЛИТУРГИЯ В СВЯТО-УСПЕНСКОМ ЕЛЕЦКОМ МОНАСТЫРЕ [:]

21.09.2020 0 By anastasia

[:ua]21 вересня, в свято Різдва Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, Високопреосвященніший митрополит Амвросій звершив Божественну літургію в Свято-Успенському Єлецькому монастирі м.Чернігова.

Його Високопреосвященству співслужили: секретар єпархії прот. Ігор Пидан, архім. Роман (Расюк) і духовенство обителі.

За богослужінням молилася ігуменя Нектарія (Трейтяк) і сестри обителі.

Після прочитання Євангелія митрополит Амвросій звернувся до парафіян з проповіддю.

За богослужінням були піднесені сугубі молитви про припинення епідемії коронавируса та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

Після богослужіння мощі святителя Феодосія були доставлені в Троїцький кафедральний собор, де святому також був звершений акафіст.

[:RU]21 сентября, в праздник Рождества Пресвятой Владычицы нашей Богородицы и Приснодевы Марии, Высокопреосвященнейший митрополит Амвросий совершил Божественную литургию в Свято-Успенском Елецком монастыре г. Чернигова.

Его Высокопреосвященству сослужили: секретарь епархии прот. Игорь Пидан, архим. Роман (Расюк) и духовенство обители.

За богослужением молилась игумения Нектария (Трейтяк) и сестры обители.

После прочтения Евангелия митрополит Амвросий обратился к прихожанам с проповедью.

За богослужением были вознесены сугубые молитвы о прекращении эпидемии коронавируса и о врачах, которые ведут борьбу за жизнь и здоровье больных.

После богослужения мощи святителя Феодосия были доставлены в Троицкий кафедральный собор, где святому также был совершен акафист.

[:]