[:ua]УРОЧИСТОСТІ В ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ПОКРОВИТЕЛЯ ЗЕМЛІ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ[:RU]ТОРЖЕСТВА В ДЕНЬ ПАМЯТИ ПОКРОВИТЕЛЯ ЗЕМЛИ ЧЕРНИГОВСКОЙ[:]

[:ua]УРОЧИСТОСТІ В ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ПОКРОВИТЕЛЯ ЗЕМЛІ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ[:RU]ТОРЖЕСТВА В ДЕНЬ ПАМЯТИ ПОКРОВИТЕЛЯ ЗЕМЛИ ЧЕРНИГОВСКОЙ[:]

22.09.2020 0 By anastasia

[:ua]22 вересня, в річницю знайдення і перенесення мощей святителя Феодосія Чернігівського (1896), в Троїцькому кафедральному соборі пізню Божественну літургію звершив Високопреосвященніший митрополит Амвросій у співслужінні секретаря Єпархіального управління прот. Ігоря Пидана, духовенства єпархії та гостей у священному сані.

За богослужінням були піднесені сугубі молитви про припинення епідемії і про медичних працівників.

Після прочитання Євангелія митрополит Амвросій звернувся до віруючих з архіпастирським словом.

По завершенні богослужіння був звершений хресний хід навколо собору з мощами святителя Феодосія Чернігівського.

В кінці молебню митрополит Амвросій подякував паству за спільні молитви в день пам’яті святого і прикликав на всіх Боже благословення.

[:RU]

22 сентября, в годовщину обретения и перенесения мощей святителя Феодосия Черниговского (1896), в Троицком кафедральном соборе позднюю Божественную литургию совершил Высокопреосвященнейший митрополит Амвросий в сослужении секретаря Епархиального управления прот. Игоря Пидана, духовенства епархии и гостей в священном сане.

За богослужением были вознесены сугубые молитвы о прекращении эпидемии и о медицинских работниках.

По прочтении Евангелия митрополит Амвросий обратился к молящимся с архипастырским словом.

По завершении богослужения был совершен крестный ход вокруг собора с мощами святителя Феодосия Черниговского.

В конце молебна митрополит Амвросий поблагодарил паству за совместные молитвы в день памяти святого и призвал на всех Божие благословение.

[:]