[:ua]ХРЕСНИЙ ХІД ВІД ХРАМУ ВОЛОДИМИРСЬКОЇ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ[:RU]КРЕСТНЫЙ ХОД ОТ ХРАМА ВЛАДИМИРСКОЙ ИКОНЫ БОЖИЕЙ МАТЕРИ[:]

[:ua]ХРЕСНИЙ ХІД ВІД ХРАМУ ВОЛОДИМИРСЬКОЇ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ[:RU]КРЕСТНЫЙ ХОД ОТ ХРАМА ВЛАДИМИРСКОЙ ИКОНЫ БОЖИЕЙ МАТЕРИ[:]

08.05.2020 0 By anastasia

[:ua]8 травня з благословення Високопреосвященнішого митрополита Амвросія черговий молитовний хід по нашому місту було звершено від храму на честь Володимирської ікони Божої Матері.

Автомобільний хресний хід здійснив настоятель ієромонах Веніамін (Носач) спільно з кліриками храму.

Під час проїзду з іконою рівноапостольного князя Володимира, на честь якого освячений приділ храму, було звершено акафістний спів святому.

Біля кожного в’їзду до міста отець Веніамін підносив молитви про позбавлення нашої країни від згубної пошесті та окропляв місто святою водою.

Відеозаписи фрагментів Хресного ходу – на каналі приходу vladimir-cn на YouTube

https://youtu.be/jhnjQfdE-FA[:RU]8 мая по благословению Высокопреосвященнейшего митрополита Амвросия очередное молитвенное шествие по нашему городу было совершено от храма в честь Владимирской иконы Божией Матери.

Автомобильный крестный ход совершил настоятель иеромонах Вениамин (Носач) совместно с клириками храма.

Во время проезда с иконой равноапостольного князя Владимира, в честь которого освящен придел храма,  было совершено акафистное пение святому.

У каждого въезда в город отец Вениамин возносил молитвы об избавлении от губительного поветрия и окроплял город святой водой.

Видеозаписи фрагментов Крестного хода — на канале прихода vladimir-cn на YouTube

https://youtu.be/jhnjQfdE-FA[:]