[:RU]АРХИПАСТЫРСКИЙ ВИЗИТ В НОВГОРОД-СЕВЕРСКОЕ БЛАГОЧИНИЕ       [:ua]АРХІПАСТИРСЬКИЙ ВІЗИТ ДО НОВГОРОД-СІВЕРСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ[:uk]Архіпастирський візит до м. Семенівка[:]

[:RU]АРХИПАСТЫРСКИЙ ВИЗИТ В НОВГОРОД-СЕВЕРСКОЕ БЛАГОЧИНИЕ [:ua]АРХІПАСТИРСЬКИЙ ВІЗИТ ДО НОВГОРОД-СІВЕРСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ[:uk]Архіпастирський візит до м. Семенівка[:]

21.07.2019 0 By admin

[:RU]21 июля, в день престольного праздника храма во имя Казанской иконы Божией Матери, Высокопреосвященнейший митрополит  Амвросий совершил Божественную литургию в г. Семеновка.

Его Высокопреосвященству сослужили: секретарь епархии прот. Игрь Пидан, настоятель храма протоиерей Валерий Смей и духовенство епархии.

После прочтения Евангелия митрополит Амвросий обратился к молящимся с архипастырским словом.

На сугубой ектение была вознесена молитва про мир в Украине.

По окончании богослужения митрополит Амвросий  поздравил прихожан с престольным праздником, подарил каждому иконочки Божией Матери и призвал на всех Божие благословение.

[:ua]21 липня, в день престольного свята храму в ім’я Казанської ікони Божої Матері, Високопреосвященніший митрополит Амвросій звершив Божественну літургію в м. Семенівка.

Його Високопреосвященству співслужили: секретар єпархії прот. Ігор Пидан, настоятель храму прот. Валерій Смей і духовенство єпархії.

Після прочитання Євангелія митрополит Амвросій звернувся до віруючих з архіпастирським словом.

На сугубій єктенії була вознесена молитва про мир в Україні.

Після закінчення богослужіння митрополит Амвросій привітав прихожан з престольним святом, подарував кожному іконочки Божої Матері і прикликав на всіх Боже благословення.

[:uk]21 липня 2016 року, в день престольного свята храму в ім’я Казанської ікони Божої Матері,  Високопреосвященніший Амвросій, митрополит Чернігівський і Новгород-Сіверський звершив Божественну літургію у м. Семенівка.

Його  Високопреосвященству співслужили: настоятель храму протоієрей Валерій Смей і духовенство благочиння.

Після прочитання Євангелія владика Амвросій звернувся до віруючих зі словом проповіді.

Після сугубої єктенії була виголошена молитва за мир в Україні та припинення міжусобної брані.

Після закінчення богослужіння митрополит Амвросій звершив молебень Божій Матері перед Її іконою “Казанська”.

Також привітав всіх прихожан зі святом і подарував кожному іконочку свт. великомучениці Катерини .

[:]