[:RU]В ЧЕРНИГОВСКОЙ ЕПАРХИИ СОВЕРШЕН КРЕСТНЫЙ ХОД С МОЩАМИ СВЯТИТЕЛЯ ФЕОДОСИЯ [:ua]У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ЄПАРХІЇ ЗВЕРШЕНО ХРЕСНИЙ ХІД З МОЩАМИ СВЯТИТЕЛЯ ФЕОДОСІЯ[:]

[:RU]В ЧЕРНИГОВСКОЙ ЕПАРХИИ СОВЕРШЕН КРЕСТНЫЙ ХОД С МОЩАМИ СВЯТИТЕЛЯ ФЕОДОСИЯ [:ua]У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ЄПАРХІЇ ЗВЕРШЕНО ХРЕСНИЙ ХІД З МОЩАМИ СВЯТИТЕЛЯ ФЕОДОСІЯ[:]

23.03.2020 0 By anastasia

[:RU]23 марта 2020 г. по благословению Высокопреосвященнейшего митрополита Амвросия в областном центре состоялся Крестный ход с мощами свт. Феодосия, покровителя земли Черниговской.

Автомобильный молитвенный ход совершался от кафедрального собора улицами города с чтением акафиста свт. Феодосию, молитвенным заступлением которого наш край был спасен от радиационного загрязнения в 1986 году.

Многочисленные исцеления свидетельствуют, что святитель Феодосий помогает людям и от болезней, связанных с радиацией. Поэтому сегодня молитвенно просили святого о защите от распространения коронавирусной инфекции. Крестообразно, с четырех сторон на въездах в Чернигов священнослужители останавливались для чтения акафиста святителю и кропили город святой водой.

Видеозапись крестного хода доступна на епархиальной странице на Fb .

По благословению Высокопреосвященнейшего митрополита Амвросия молитвенные шествия будут совершаться ежедневно с чтимыми святынями из разных храмов и монастырей епархии.

[:ua]23 березня 2020 р. з благословення Високопреосвященнішого митрополита Амвросія в обласному центрі відбувся Хресний хід з мощами свт. Феодосія, покровителя землі Чернігівської.

Автомобільний молитовний хід відбувся від кафедрального собору вулицями міста з читанням акафісту свт. Феодосію, молитовним заступництвом якого наш край був врятований від радіаційного забруднення у 1986 році.

Численні зцілення свідчать, що святитель Феодосій допомагає людям від хвороб, пов’язаних з радіацією. Тому сьогодні молитовно просили святого і про захист від поширення коронавірусної інфекції. Хрестоподібно, з чотирьох сторін на в’їздах у Чернігів священнослужителі зупинялися для читання акафісту святителю і кропили місто святою водою.

Відео Хресного ходу доступно на єпархіальній сторінці на Fb .

З благословення Високопреосвященнішого митрополита Амвросія молитовні ходи відбуватимуться щодня з шанованими святинями з різних храмів і монастирів єпархії.

[:]